Win Spelletjes

Windirect de Luxe
Nieuws Quiz

Leg jezelf in de watten en speel Windirect DeLuxe Edition. Méér verschillende prijzen, duurdere en luxere prijzen. Een kleine greep uit de prijzenpot: High Tec GSM's, iPod's, vliegreizen, BeerTenders, en meer...

Nieuws Quiz 2004
Nieuws Quiz

Lees je vaak de krant of kijk je vaak het journaal? En heb je daardoor een grote niewswskennis? Test jouw nieuwskennis en win hoge geldprijzen met de nieuws quiz.

Voetbal Quiz
Voetbal Quiz

Kijk je veel voetbal op de televisie? Test op Voetbalkwis.nl jouw kennis over voetbal en win geldprijzen.

Voetbal Quiz 2
Voetbal Quiz

Ben jij een voetbalkenner? Volg je het Nationale en Internationale voetbal op de voet? Weet je welke Hollander als The Iceman door het leven gaat? En op welk WK speelde België de Sovjet Unie van de mat? Deze en nog 1.000 andere quizvragen stellen jouw in staat mooie prijzen te winnen. Je maakt kans op maar lliefst 4000 euro!

Tour de France Quiz
Tour de France Quiz

Je hoeft geen prof te zijn om op een racefiets de Tourmalet te beklimmen. Speel mee met de Tour de France Quiz en misschien win jij de fiets waarop Lance Armstrong de Tour rijdt. Het helpt natuurlijk mee als je alles weet van het hedendaagse wielrennen, maar ook als je slechts 'liefhebber' bent maak je kans op de fiets van lance of één van de geldprijzen.

Movie Quiz
Movie Quiz

In welke speelfilm maakte Katje Schuurman haar debuut op het witte doek? Wat deed Agelina Jolie voor ze een gevierd actrice werd. Is Jennifer Lopez een zingende actrice of een acterende zangeres? Wanneer kwam de eerste Harry Potter uit en wanneer de laatste Star Wars? Beantwoord deze vragen en maak kans op 4000 Euro.

Vakantie Quiz
Movie Quiz

Test je kennis over de populairste vakantiebestemmingen en win een flinke som vakantiegeld. Weet je hoe je de weg vraagt in Frankrijk? ken je de plattegrond van Amsterdam uit je hoofd? Weet je waar het Pantheon staat? Aarzel dan niet en speel mee met de Vakantie Quiz!

Raad het Woord
Raad het Woord

RaadhetWoord Raad welke woorden er worden gezocht en win dikke prijzen. Maar let op de tijd, deze tikt genadeloos....

Win Direct
Win Direct Prijzenrad

Je leest het goed hoor, je kunt met dit grappige spel even ontspannen en wie weet sleep je er ook nog een nieuwe telefoon, een spelcomputer of "gewoon" een zak geld uit. Je weet het binnen 1 minuut met het prijzenrad.

Flip and Win
Flip and Win

Flip de kaarten en win de prijzen!

Quiz Magic
Quiz Magic

Speel nu een leuke cartoon quizshow, en test je kennis op verschillende gebieden. Je kunt zelf bepalen wanneer je stopt met spelen en het geld wat je tot dat moment gewonnen hebt kun je op je bankrekening laten storten. Hoe meer je weet...hoe meer je wint!

Knetter Letter
Knetter Letter

Knetter de letters en win één van de vele prijzen!

Super Quiz
Super Quiz

Beantwoord 15 vragen goed en je wint 1000 Euro!

Quiz Miss
Quiz Miss

Beantwoord 15 vragen goed en je wint 1000 Euro!. Bij quiz miss kun je ook sparen voor prijzen.

Partners

Leuke Sites

Gratis Producten


De leukste online Televisie Spelletjes vind je op Tvspelletjes.nl